onsdag 26 mars 2014

Pytt i panna i Lunchlådan

Ida, snart 21 år och min "mellantjej", läser sedan ett år tillbaka på Chalmers. Maskinteknik under 5 år.
Ja, hon vill gärna ha lunchlådor med sig till skolan. Hon har väl vid några tillfällen testat av vissa lunchställen i närheten till skolan, men tycker att det fungerar alldeles utmärkt att ta med sig färdigt hemifrån. 
Hon plussar nog för smidigheten av att jag ser till så att det står färdiga i kylen, här hemma samt av ekonomiska skäl :))

Jag försöker verkligen att variera och laga mer av middagsmaten för att det skall räcka till ytterligare portioner.
Soppa är ju inte helt enkelt att frakta med sig, utan det blir ofta typ någon kycklingrätt med ris eller pasta med tillbehör.
Förra veckan berättade hon om en skolkamrat som allt som oftast har med sig pytt i panna till lunch. Han tyckte väl att det började bli väl tröttsamt, men har tydligen eget hushåll och då kan jag tänka mig att det är både hyggligt billigt och smidigt att äta det.
Ida sa att hon var sugen på att ta med sig det som lunchlåda någongång....under några dagar har jag glömt av det, men idag kom jag allt ihåg att köpa hem.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar