tisdag 25 oktober 2011

Bresaolarullar med gorgonzolacréme - gott som förrätt



En otroligt god rätt som passar utmärkt att bjuda på som förrätt. Servera den tillsammans med en grönsallad och ett glas gott vitt.

8-10st rullar

ca 125g gorgonzola
1 msk ricottaost
8-10 skivor bresaola
1 tsk hackad persilja

Sallad till serveringen

Rör försiktigt ner gorgonzolan tillsammans med ricotta och persiljan till en creme. Lägg en matsked av cremen på varje bresaolaskiva och rulla ihop dem.

Detta recept tillagades på icaskolan. Ursprungsreceptet är hämtat från Moderna Mamman.

16 kommentarer:

  1. Låter som en perfekt förrätt!

    SvaraRadera
  2. Ja värkligen
    det ska jag bjuda på!

    SvaraRadera
  3. Vad gott det var med rullarna
    jag ska äta det här flera gånger!

    SvaraRadera
  4. Åååååååå så gott!

    SvaraRadera
  5. Jag håller med!

    SvaraRadera
  6. Mamman kanske inte vill att vi chattar
    så mycket här så viu kan chatta på gthotel.org.
    Vi träffas i vins help center!

    SvaraRadera
  7. ockej men de andra kanske inte vet vad gthotel e?
    så förklara för de andra!

    SvaraRadera
  8. gthotel är ett chatt spel och jag är nogonting som heter gip och sip och om man ska vara gip och sip måste man betala 120 kr så sök bara på gthotel.org och ni får heta fisken 1 fisken 2 och fisken 3 och jag123 och jag 1234

    SvaraRadera
  9. eller habbo vi röstar om vi ska vara på gt eller på habbo säk ockej om ni vill att vi ska spela gt eller säg 234 om ni vill spela habo ok?

    SvaraRadera
  10. ockej det blev gt mot gthotel!!!!!

    SvaraRadera
  11. Hejdå mamman tack för att vi kunde chatta här!
    :-)

    SvaraRadera