onsdag 24 augusti 2011

Köttfärslimpa - som jag gillar den

Köttfärslimpa täckt med baconskivor.......Mmmmmmmm......
Det är riktig husmanskost och väldigt gott. Dessutom är det enkel matlagning.....sköter sig själv i stort sett.
Receptet är det där goda, ni vet.......med Fransk Löksoppa-pulver.


500 g köttfärs
1 påse fransk löksoppa
1 ägg
1 dl creme fraiche
(soja till pensling)

Blanda köttfärsen med löksoppa, ägg och creme fraiche. Forma till en limpa. Täck över med baconskivorna. In i ugnen i ca 40 minuter på 200 grader. Servera gärna med potatis, sås och sallad. Lingon är inte dumt till.
Tänker du lchf så väljer du kanske kokt blomkål istället för potatis (det gjorde jag) och utesluter lingonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar