söndag 12 juni 2011

Flygande Jacob a la Olof

Äntligen så blev det tillfälle att laga Flygande Jacob här hemma.(efter viss förhandling av Olof...han har nämligen lovat att Gilla Ica Supermarket Vallhamra på Facebook om jag tillagar detta)
Jag har sedan en, ja faktiskt, en bra tid tillbaka fått detta tips från en av mina goa kollegor på jobbet. Med jämna mellanrum har han frågat om jag testat receptet........-Inte,hunnit.....-Inte blivit av...osv har varit mina korta kommentarer varje gång......men nu är det slut på det, för jag har gjort just Flygande Jacob a la Olof.
Märk väl i receptet att kycklingen skall vara inköpt av (me) Annika.

Här får ni också möjlighet att ta del av den goda maten:

Innan gratinering i ugnen

Mmmmmm......färdig för middagsbordet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar