onsdag 25 maj 2011

Tungan hänger som en slips

Ja,det är ett milt uttryck, för i dag är sockersuget verkligen på topp. Men jag har ju bestämt mig för att gå ner åtminstone ett par kilo till, så godis och sötsaker får faktiskt vänta ett litet tag till.
Och för att stilla det värsta begäret så har jag anmält mig som frivillig att baka till helgens "hemmamatch".
Just baka är något som jag saknat nu under de veckorna när jag har ätit på ett "bättre" sätt. Har liksom inte känts hundra meningsfullt om man så säger.

Satt och kikade in hos Söta Saker och fann givetvis mängder med recept som tilltalade mig . Fast just nu blev jag lite extra sugen på att baka Mjölkchokladmuffins så det får bli veckoslutets lilla pyssel här hemma.


mjölkchokladmuffins 600x803 Mjölkchokladmuffins

(bilden lånad från Söta Saker.com)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar