söndag 1 maj 2011

Vill testa LCHF

Har sedan ett antal veckor tillbaka funderat starkt på att lägga om mina kostvanor. Är väl inte egentligen tjock, utan känner väl mest själv att byxorna sitter åt lite mer mot förut och att det sitter ett par "klämmisar" vid ryggslutet. Så ett par/tre kilo minus hade suttit perfekt.

Har läst en del om LCHF här på nätet samt kollat in lite recept. Så det är väl egentligen bara att sätta igång. Fast känner att jag kanske borde göra en matsedel för hur mina dagar skulle kunna se ut, åtminstone till att börja med.

Vid ett tillfälle när jag provat kosten ett par dagar föll jag tillbaka till det "gamla vanliga" av att jag inte hade något snabblagat till mig här hemma. Pasta till barnen funkade ju, men vid det tillfället blev det även till mig.

Det är väl oftast det som är kruxet när man skall bryta gamla vanor. Att man får svårt vid stressade situationer att tänka om.

Men banne mej: här skall testas LCHF.....och jag skall klara av det !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar