torsdag 10 februari 2011

Snacka om bra köp !!

Jag är inte speciellt förtjust av att köpa storpack eller flerpack. Tycker det tar för mycket plats här hemma. Vill ex inte fylla klädkammaren med en bal toapapper. Väljer kanske hellre ett billigare märke och köper det då lite oftare......ja,alla är vi ju olika.......tur  
 

Vid ett Ullared-besök under sommaren 2009 gjorde jag ett inköp av maskindiskmedel av modell lite större förpackning. 3 kg i pulverform. Nja,lite skeptisk var jag nog allt till tipset jag fått om det. Priset var 36.90 då. Jag menar 3 kg för 36.90 - kan ju inte vara bra - hördes väl redan där......Min tipsare berättade om hur länge det räcker - nja,trodde inte på det heller,faktiskt...... fast jag är inte den som är den....okej,sa jag...jag skall skriva datumet när jag använder det första gången och sedan skall jag kolla om det verkligen är så drygt som det var sagt.

Ja,datumet som står skrivet är 12/9-09.....och det används fortfarande och finns fortfarande en hel del kvar.....räcker säkert i minst en månad till......"Ullared- here I go again"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar