torsdag 10 februari 2011

Just go "Fish Taco"

         

Det ultimata fredagsmyset byter nu inriktning och vänder sig även till oss som hellre äter fisk än köttfärs.

                               Fish Taco Spice Mix

Jag har några påsar här hemma som skall testas av. I mina tankar kring detta tema med taco tänker jag mig lax. Serverad i tortillabröd tillsammans med en limefräsch röra alternativt tzatziki. Mycket grönsaker ingår som givet också.

När påsarna kom fram här hemma såg Ida och Liv mest ut som frågetecken och hade svårt att föreställa sig maträtten. Ida gillar lax, men önskar sig sällan taco. När det gäller Liv så äääälskar hon taco, men är väldigt svår när det gäller fisk.

Ja, men jag tror absolut att vi får testa detta snart. Spännande med nya smaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar