lördag 22 januari 2011

Kär arbetskollega tipsar om Tacofisk

Goa kollegan i delikatessen har sedan flertalet år tillbaka lagat efter detta recept då det blev hennes tös, Kristinas, favoriträtt (vilket också står skrivet på den fotostatkopian jag fick av henne)

Maträtten lagas fortfarande vid tillfälle. Jag frågade om hon ville dela med sig av det......och det gjorde hon gärna.

Tacofisk till 4 personer.

600g fiskfilé

1 tsk salt

2 1/2 dl Kelda mellangrädde

1/2 dl tacosås, medium eller hot

2 dl Arla Köket riven ost tex mex

15-20 tortillachips

Sätt ugnen på 225 grader. Tina fisken om den är fryst.Salta och vik ihop fiskfileérna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde,tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 minuter. Servera med kokt potatis eller ris. Tips: Servera med en extra klick hot tacosås.

Källa till receptet är Arlaköket nr1 2003.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar