torsdag 11 november 2010

Kalas och festligheter i sikte

Min goa systerson, Robin, fyller 18 år idag och det skall firas på lördag. Vi skall till en bygdegård i närheten av Nödinge. (jag får kolla in Eniro så det inte blir en massa farande för att leta)

Skall bli jätteroligt att träffa jubilaren,familjen, hans vänner och bekanta. Samt att det säkert blir en massa gott att äta. Min syster är en hejare i köket. (skall faktiskt fråga henne om lite recept och inspiration till Tack för maten,mamma!!)

Här sitter Liv i mosters knä (2006) och blir bjuden på något från en burk. Therese har massor med spännande burkar, tycker Liv.

Helgen därefter har jag bjudit hit min bror och syster och de närmaste runt oss. Anledningen till det är bland annat att brodern fyllde 40 för ett tag sedan. Jag såg ett ypperligt tillfälle att få bjuda på lite god mat mm.

                   

                    Här en bild på min käre bror med mig i förgrunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar