torsdag 30 september 2010

ICA Kvantum i Landvetter ger mig ett Erbjudande svårt att motstå

Sitter nu vid mitt köksbord och kollar ut genom fönstret....helt underbar höstdag börjar vakna till liv.

Anteckningsblocket och pennan är redo att planera middagar och inköp för de närmast kommande dagarna. De stora tjejerna spelar de sista matcherna i sina respektive fotbollsserier och en hel del av fritiden går åt till att kolla in det.

I veckans, Partille Tidning, såg jag en annons från Ica Kvantum i Landvetter. Middagskassar.....Vi hjälper dig få ihop veckans middagar!....står skrivet i fet stil och väcker genast mitt intresse.

" Vi erbjuder välfyllda matkassar med både recept och ingredienser för 5 middagar beräknat till 4 personer direkt hem till dörren eller för avhämtning i butiken"

                            

Jag sätter mig genast vid datorn och går in på deras hemsida.

Ja, men kan det bli bättre!? Planeringen av middagar kan jag stryka från min "måste-göra-lista", tiden för att gå i butiken och handla....borta!!.....sist men inte minst, får ju även absolut bästa tillfället att prova nya recept och smaker.

Dessutom, läser jag, kan jag göra en kompletterande order på vad som behövs här hemma.

Nej, det är bara att slå till!! Just nu även ett Erbjudande när man gör sin första beställning.....Så många fördelar att det blir svårt att avstå!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar