lördag 28 februari 2009

Illa ställt med maten här hemma.......

känns det som. Men vi har ju kalasat i flera dagar.(känns det som, i alla fall). Ida saknar "mina"tekakor,som tagit slut i frysen. Har fått bli köpebröd i några dagar. Idag orkade jag knappt tänka på middag.Funderade starkt ett tag på att besöka den lokala pizzerian, men jag ångrade mig och kokade gammaldags makaroner värmde på några ekologiska lammkorvar samt ekologiska chorizo´s. Till det grönsaker och aijvar relish, som jag tycker om. Liv föredrog ketchup(konstigt!!). Så det blev en okej-middag ändå. Men jag är fortfarande så otroligt sugen på at "laga mat". Jag menar riktig mat!! Nu har det varit så mycket en period och blir mycket under nästa period också, men sen skall jag!!

                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar